Welkom op onze nieuwe startpagina!

We hebben onze website in overeenstemming gebracht met die van andere landen. Wij hopen dat zij zo beter het educatieve pad van de beweging kan begeleiden en de schoonheid van het geloof aan iedereen kan overbrengen.

Wat u hier ziet, is de nieuwe website voor Gemeenschap en Bevrijding (op de afbeelding hiernaast: CL - een veel gebruikte afkorting voor de beweging afgeleid van de Italiaanse naam 'Comunione e Liberazione'). Zij is opnieuw ontworpen en in overeenstemming gebracht met de websites van andere landen. Op de site treft U de belangrijkste gebeurtenissen en aankondigingen in het leven van de beweging Gemeenschap en Bevrijding aan. Tevens is er een link naar het (Engelstalige) tijdschrift Traces, waarin iedere maand verslag wordt gedaan van ervaringen uit het leven van de beweging vanuit diverse plaatsen in de wereld.

Dit is belangrijk nieuws. We wilden de bestaande website omvormen tot een efficiënter platform, makkelijker te raadplegen en te lezen. En om het uiteindelijke doel van een dergelijk communicatie-kanaal beter te bereiken: het educatieve pad van de beweging dienen. Bovendien wilden we dat onze online aanwezigheid uitnodigender zou worden, niet alleen voor degenen die de ervaring van Gemeenschap en Bevrijding volgen, maar ook voor een ieder die misschien terloops van ons heeft gehoord en meer wil weten.

Uiteindelijk bestaat de beweging maar voor één doel: het leven en de schoonheid van het geloof met iedereen delen. Dit is daarbij gewoon een nieuwe stap op de reis die we samen maken.

Wilt U op de hoogte blijven, abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief.