Je ziet alleen wat je bewondert

Dag van de Opening van het jaar van de volwassenen en studenten van Gemeenschap en Bevrijding in videoverbinding, 26 september 2020
Julián Carrón

God kan niets doen als wij niet open, beschikbaar zijn. Laten we dus deze geste van ons beginnen met de Geest te vragen om deze beschikbaarheid; dat Hij de beschikbaarheid die ons vandaag deel heeft laten nemen aan deze geste, al is het binnen een fysieke afstand, tot vervulling mag brengen.


Kom Schepper Geest

We zitten midden in een situatie waarvan we niet kunnen voorspellen hoe lang ze nog blijft duren. Hoe dikwijls zijn we de afgelopen maanden niet gedwongen geweest onze prognoses bij te stellen, gegevens in aanmerking te nemen die ons lieten zien dat ons perspectief niet klopte!
(...)

De volgende video is vertoond tijdens de bijeenkomst: