"Al het werkelijke leven is ontmoeting"

Vanaf 12 februari, iedere vrijdag wekelijks om 19.15, tot 26 maart: de zevende Rhein-Meeting. De editie 2021, met als thema "Al het werkelijke leven is ontmoeting", zal plaatsvinden in de vorm van discussies en bijdragen waaraan u live kunt deelnemen.

"Al het werkelijke leven is ontmoeting" (M. Buber) is het thema van de Rhein-Meeting 2021. Het verlangen naar een vervuld leven, de door spanningen verdeelde samenleving en het toenemende isolement van het individu hebben tot de keuze voor dit onderwerp geleid. De Rhein-Meeting van dit jaar roept de vraag naar zo'n ontmoeting op, een ontmoeting die nieuwe dingen brengt en het schijnbaar onveranderlijke kan veranderen.

Dit jaar bestaat de Rhein-Meeting uit een reeks online discussies. Het begint op 12 februari en gaat dan elke vrijdag om 19.15 door tot 26 maart 2021. De wekelijke bijeenkomst is live te volgen via een link die op de homepage beschikbaar zal zijn.

Voor gesprekspartners kon een beroep worden gedaan uit mensen werkzaam in verschillende beroepen en religieuzen, uit binnen- en buitenland: zuster Johanna Domek en Avraham Applestein (Keulen), regisseur David Calis (München), Mgr. Ansgar Puff (hulpbisschop van Keulen), regisseur Juan Manuel Cotelo (Madrid), fotograaf Ingmar Björn Nolting (Leipzig) en Mgr. Massimo Camisasca (bisschop van Reggio Emilia).

Het programma vindt u op de homepage van de bijeenkomst.

Abonneer u op de nieuwsbrief van de Rhein-Meeting om op de hoogte te blijven van de laatste aankondigingen.