De liefde van mijn hart

Een internationale tentoonstelling over de situatie van gezinnen en de rol van het huwelijk, eerder te zien op de World Meeting of Families. Met bijdragen uit Amoris Laetitia van paus Franciscus en Disarming Beauty van Julián Carrón.

De aangekondigde internationale tentoonstelling die op vrijdag 13 maart in aanwezigheid van de bisschop van Rotterdam, Mgr. Dr. J.H.J. van den Hende, zou worden geopend wordt uitgesteld vanwege de verspreiding van het coronavirus. De tentoonstelling en de opening ervan vinden op een later moment dit jaar plaats. We willen u daarvan dan tijdig op de hoogte stellen.


Een ontwapenende internationale tentoonstelling die eerder op de World Meeting of Families in Dublin te zien was. Schitterende foto's en indrukwekkende teksten verhelderen de situatie waarin gezinnen zich bevinden. Wat betekent het huwelijk daarin? Wat is de rol van onze eigen beperkingen en onze relatie met het Mysterie? Met bijdragen uit Amoris Laetitia van paus Franciscus en het boek Disarming Beauty van Julián Carrón.

Opening
Inleiding door Michiel Peeters en met een getuigenis van een echtpaar. Aanvang 13 maart 20.00 uur.
Ridderzaal ∙ Alexanderstr 1a
2316 NH, LeidenToegang
14‐15, 21‐22 en 28‐29 maart 2020: 13.00 ‐ 15.00 uur.

Adres
St. Joseph, Herensingel 3, 2316 JS Leiden
Vrijwillige gidsen zijn aanwezig voor een rondleiding.
De toegang is gratis.

Informatie
06-43610782
info@stjosephleiden.nl
www.stjosephleiden.nl/liefdehart