Goede-Week-geste van Gemeenschap en Bevrijding 2021

De bijzondere omstandigheden van dit jaar verhinderen niet de mogelijkheid om de Goede-Week-geste van Gemeenschap en Bevrijding te kunnen volgen.

Er zijn twee manieren om aan het aangeboden programma deel te nemen:

1. Goede Week met de CLU on-line (Italiaans):

Dit jaar is het mogelijk de gestes van Witte Donderdag en Goede Vrijdag van de studenten van Gemeenschap en Bevrijding in Italië (CLU) ook online te volgen. Dat kan alleen in het Italiaans en is alleen in streaming beschikbaar. Opgave kan vanaf via deze link

Witte Donderdag, 1 april
9.30 - ca. 12.15 Meditatie

Goede Vrijdag, 2 april
9.30 - ca. 12.30 Meditatie
14.30 - ca. 16.45 Kruisweg

2. In de Maranathakerk in Tilburg en on-line (Nederlands/Engels):

Met inachtname van alle coronaregels is het mogelijk om dit jaar met een maximum van 20 mensen op Witte Donderdag en Goede Vrijdag in de Maranathakerk in Tilburg samen te komen om te mediteren bij de muziek en de teksten van de Goede-Week-geste van Gemeenschap en Bevrijding. Alle teksten, inclusief van de liederen, staan in een zowel Nederlands- als Engelstalig boekje (zie bijgevoegde bestanden), waardoor iedereen alles kan volgen. Opgave daarvoor is noodzakelijk en kan met de app MijnRKK.

De geste is ook online via live.chaplain.nl in streaming te volgen. Daarvoor is opgave niet nodig.

Witte Donderdag, 1 april
14.30 – 17.00 Eerste sessie
18.00 – 19.00 Tweede sessie

Goede Vrijdag, 2 april
11.00 – 13.00 Ochtendsessie
14.00 Kruisweg

Een vrijwillige bijdrage in de kosten van de organisatie (ca. 5 euro per persoon) van de on-line-gestes kan worden overgemaakt naar iban NL39 ABNA 0437 6132 24 t.n.v. Stichting Levende Mens o.v.v. ‘gift Goede Week 2021’.