De liefde van mijn hart

Een internationale tentoonstelling over de situatie van gezinnen en de rol van het huwelijk, eerder te zien op de World Meeting of Families. Met bijdragen uit Amoris Laetitia van paus Franciscus en Disarming Beauty van Julián Carrón.

Een ontwapenende internationale tentoonstelling die eerder op de World Meeting of Families in Dublin te zien was. Schitterende foto's en indrukwekkende teksten verhelderen de situatie waarin gezinnen zich bevinden. Wat betekent het huwelijk daarin? Wat is de rol van onze eigen beperkingen en onze relatie met het Mysterie? Met bijdragen uit Amoris Laetitia van paus Franciscus en het boek Disarming Beauty van Julián Carrón.

Opening
Inleiding door Michiel Peeters en met een getuigenis van een echtpaar. Aanvang 18 september 20.00 uur.

Toegang
19, 20, en 27 september, 13.00 ‐ 15.00 uur.
3, 4, en 11 oktober, 13.00 ‐ 15.00 uur.
Vrijwillige gidsen zijn aanwezig voor een inleiding
De toegang is gratis

Adres
St. Josephkerk, Herensingel 3, 2316 JS Leiden

Informatie
06-43610782
info@stjosephleiden.nl
www.stjosephleiden.nl/liefdehart